Annelies Robrechts

Annelies Robrechts

titularis

Annelies heeft het apothekersberoep van kleins af aan meegekregen. Nadat ze in 2012 afstudeerde aan de KULeuven is zij beginnen werken bij Apotheek Robrechts-Vermeersch. Sinds 2020 is zij 1 van de 3 eigenaars van de groep Aa.pharma en titularis van Aa.pharma Turnhout. Klantvriendelijkheid, deskundig advies en goede service vindt zij enorm belangrijk. In 2019 heeft zij haar opleiding orthomoleculaire geneeskunde afgerond. Hiermee wil ze de patiënt nog beter kunnen begeleiden en advies geven rond levensstijl, voeding, supplementen, preventie en ondersteuning.

Katrien Vermeersch

Katrien Vermeersch

apotheker

Katrien studeerde af in 1982 aan de KULeuven en was sinds 1989 titularis van Apotheek Robrechts-Vermeersch Turnhout. Heel betrokken probeert ze de patiënten te helpen bij het optimaliseren van hun gezondheid. Een persoonlijke aanpak en kwaliteitsvol advies is voor haar heel belangrijk. In de loop van de jaren heeft zij zich ook gespecialiseerd in homeopathie, fytotherapie en orthomoleculaire geneeskunde. Sinds 2020 heeft zij de fakkel doorgegeven aan haar dochter, maar blijft ze nog steeds vol enthousiasme werkzaam in Aa.pharma Turnhout.

Nancy Nuyens

Nancy Nuyens

apotheker

Nancy studeerde af in 1994 aan de KULeuven en is sindsdien werkzaam als adjunct apotheker in dit team. Uw gezondheid en levenskwaliteit probeert ze te optimaliseren via bestaande geneesmiddelen en kwaliteitsvolle supplementen. Nancy heeft veel ervaring met homeopathie en voedingssupplementen. Ook voor de huidanalyses ben je bij haar aan het juiste adres. Zoals iedereen in ons team probeert ze haar kennis up-to-date te houden via de nodige bijscholingen.

Hilde Ottevaere

Hilde Ottevaere

apotheker

In 1998 studeerde Hilde af als apotheker aan de UGent. Na verscheidene jaren in Beerse te hebben gewerkt, kwam ze in 2010 het team in Turnhout vervoegen.
Als verwoed loper verdiept ze zich graag in voedingssupplementen voor sporters en staat ze klaar voor advies hieromtrent. Magistrale bereidingen, updaten van medicatieschema's en patiënten voorzien van info rond hun medicatie behoren eveneens tot haar takenpakket.

Ann Müller

Ann Müller

farmaceutisch technisch assistent

In 1991 is Ann beginnen werken bij Apotheek Robrechts-Vermeersch. Als farmaceutisch technisch assistent zorgt zij ervoor dat bestellingen worden nagekeken en weggezet op de juiste plaats in de apotheek. Vitrines maken, cadeautjes inpakken en een creatieve insteek zijn haar specialiteit. Ook bij andere taken helpt ze waar ze kan. Klantvriendelijkheid, orde en behulpzaamheid vindt zij belangrijk.

Nathalie Smets

Nathalie Smets

apotheker

Nathalie studeerde in 2009 af aan de UGent. Ze werkte tijdens haar studie reeds als stagiaire in onze apotheek. Sinds 2021 maakt ze opnieuw deel uit van ons team. Ze engageert zich graag ten dienste van de patiënt met een persoonlijke begeleiding en advies. Ze zorgt ervoor dat de medicatieschema 's up-to-date blijven en optimaliseert op deze manier een verantwoord geneesmiddelengebruik. Door haar bijzondere interesse voor cosmetica, kan je voor een huidanalyse op maat ook bij haar terecht.

Kaat Stas

Kaat Stas

apotheker

In juni 2021 studeerde Kaat Stas af als apotheker aan de Universiteit van Antwerpen. Als jobstudent was ze al een helpende hand in de apotheek en werkte ze als opleidingscoach bij de beroepsvereniging KAVA. Kaat heeft veel interesse voor de voortgezette farmaceutische zorg. Samen met de patiënt probeert ze medicatieschema’s, therapietrouw, behandelingen… te optimaliseren. Binnen Aa.Pharma neemt ze dan ook een aantal zorgprojecten in handen zoals het organiseren van overleg tussen de lokale huisartsen en apothekers in de regio. Als jonge apotheker blijft ze elke dag haar kennis verrijken.

Liesbeth Van Pelt

Liesbeth Van Pelt

apotheker

In 2013 studeerde Liesbeth af aan de universiteit van Leuven. Na een aantal jaren ervaring in andere officina apotheken, keert ze nu terug naar haar stageplaats in Turnhout. Voor een luisterend oor kan je steeds bij haar terecht. Klantvriendelijkheid, goed advies en een degelijke therapieopvolging zijn voor haar zeer belangrijk. Als jonge mama probeert ze steeds aangepast advies te geven voor alle babyproducten.