Dieter Stas

Dieter Stas

Apotheker

Dieter Stas studeerde af als apotheker aan de UAntwerpen in 1996. Hij heeft in het begin van zijn loopbaan vooral ervaring opgedaan door vervangingen bij collega apothekers. Tussendoor maakte hij een uitstap naar de wereld van het speelgoed. In 2008 nam hij de apotheek in Oosthoven over en in januari 2020 werd hij één van de 3 eigenaars van de groep Aa.Pharma en titularis van Aa.Pharma Oosthoven.
Hij is een gedreven apotheker die van voortgezette farmaceutische zorg zijn prioriteit heeft gemaakt. Hij staat met raad en daad ter beschikking van de patiënten en dit met veel enthousiasme en een luisterend oor. Zijn kennis houdt hij up to date door zich regelmatig bij te scholen. Buiten de uren zet hij zich onder andere in voor de verdediging en de evolutie van de rol van de apotheker in de samenleving. Ook heeft hij een bijzondere interesse voor ehealth.

Anke Aerden

Anke Aerden

farmaceutisch technisch assistent

Anke Aerden studeerde in 2009 af als farmaceutisch technisch assistente aan het Sint-Jozefinstituut te Bokrijk. Sinds toen werkt zij bij ons in de apotheek. Naast het verwerken van de bestellingen en het op punt houden van de stock, ondersteunt zij het team bij de aflevering van geneesmiddelen en het maken van bereidingen. Zij doet dit steeds nauwgezet en met veel toewijding. Door het regelmatig volgen van bijscholingen houdt zij haar kennis actueel. Doorheen de jaren is zij een vertrouwd en gewaardeerd gezicht geworden voor de patiënten.

Hilde Ottevaere

Hilde Ottevaere

apotheker

In 1998 studeerde Hilde af als apotheker aan de UGent. Na verscheidene jaren in Beerse te hebben gewerkt, kwam ze in 2010 het team in Turnhout vervoegen.
Als verwoed loper verdiept ze zich graag in voedingssupplementen voor sporters en staat ze klaar voor advies hieromtrent. Magistrale bereidingen, updaten van medicatieschema's en patiënten voorzien van info rond hun medicatie behoren eveneens tot haar takenpakket.