Dieter Stas

Dieter Stas

Apotheker

Dieter Stas studeerde af als apotheker aan de UAntwerpen in 1996. Hij heeft in het begin van zijn loopbaan vooral ervaring opgedaan door vervangingen bij collega apothekers. Tussendoor maakte hij een uitstap naar de wereld van het speelgoed. In 2008 nam hij de apotheek in Oosthoven over en in januari 2020 werd hij één van de 3 eigenaars van de groep Aa.Pharma en titularis van Aa.Pharma Oosthoven.
Hij is een gedreven apotheker die van voortgezette farmaceutische zorg zijn prioriteit heeft gemaakt. Hij staat met raad en daad ter beschikking van de patiënten en dit met veel enthousiasme en een luisterend oor. Zijn kennis houdt hij up to date door zich regelmatig bij te scholen. Buiten de uren zet hij zich onder andere in voor de verdediging en de evolutie van de rol van de apotheker in de samenleving. Ook heeft hij een bijzondere interesse voor ehealth.

Hilde Ottevaere

Hilde Ottevaere

apotheker

In 1998 studeerde Hilde af als apotheker aan de UGent. Na verscheidene jaren in Beerse te hebben gewerkt, kwam ze in 2010 het team in Turnhout vervoegen.
Als verwoed loper verdiept ze zich graag in voedingssupplementen voor sporters en staat ze klaar voor advies hieromtrent. Magistrale bereidingen, updaten van medicatieschema's en patiënten voorzien van info rond hun medicatie behoren eveneens tot haar takenpakket.

An Heykants

An Heykants

Farmaceutisch technisch assistente

An behaalde haar diploma van farmaceutisch technisch assistente aan het instituut Rozenberg S.O. te Mol. Ze kwam in dienst in 2007. Ze ontpopte zich als een toegewijde, bekwame medewerker die samen met Els verantwoordelijk is voor de bestellingen, stockcontrole en gans de merchandising van de apotheek. Door haar vriendelijkheid en haar grote interesse voor ons vak, heeft zij in de loop der jaren veel waardering en vertrouwen opgebouwd bij de patiënten.

Kaat Stas

Kaat Stas

apotheker

In juni 2021 studeerde Kaat Stas af als apotheker aan de Universiteit van Antwerpen. Als jobstudent was ze al een helpende hand in de apotheek en werkte ze als opleidingscoach bij de beroepsvereniging KAVA. Kaat heeft veel interesse voor de voortgezette farmaceutische zorg. Samen met de patiënt probeert ze medicatieschema’s, therapietrouw, behandelingen… te optimaliseren. Binnen Aa.Pharma neemt ze dan ook een aantal zorgprojecten in handen zoals het organiseren van overleg tussen de lokale huisartsen en apothekers in de regio. Als jonge apotheker blijft ze elke dag haar kennis verrijken.