Ruth Smits

Ruth Smits

Apotheker titularis

Ruth studeerde af aan de KULeuven in 2014 en begon haar loopbaan als apotheker in Leuven. Naast permanente bijscholing volgde ze een postgraduaat KMO-management en een uitgebreide opleiding sportvoeding. In juli 2016 vervoegde ze als apotheker het team van haar thuisapotheek en in juli 2017 kreeg ze de functie van titularis doorgeschoven van haar moeder. In januari 2020 werd zij één van de 3 eigenaars van de groep Aa.Pharma en titularis van Aa.Pharma Oud-Turnhout. Ruth is een gedreven, competente apotheker met grote interesse voor voortgezette farmaceutische zorg en een groot hart voor de patiënten. Naast de apotheek is zij actief in de beroepsvereniging en betrokken bij multidisciplinaire projecten in de eerstelijnsgezondheidszorg.

Lut Robrechts

Lut Robrechts

Apotheker

Lut studeerde af aan de KULeuven in 1979 en nam na 10 jaar de apotheek over van haar vader, Marcel Robrechts. Zij bouwde de apotheek verder uit tot een moderne instelling met competente medewerkers, een groot aanbod aan producten en diensten en waar de patiënten centraal staan. Na de overname door haar dochter in januari 2020 blijft ze in Aa.Pharma Oud-Turnhout actief als apotheker. Empathie voor de patiënten en zo goed mogelijk advies verlenen, komen voor haar op de eerste plaats. Ze zal zich de komende jaren blijven inzetten voor een optimale dienstverlening, ondersteuning van het management en de toekomst van het beroep.

Rhonda Derijnck

Rhonda Derijnck

Apotheker

Rhonda studeerde af aan de UGent en is al meer dan 30 jaar een gewaardeerde medewerker en vaste waarde in de apotheek. Door haar grote interesse voor magistrale bereidingen is ze de leading lady van ons labo en is ze verantwoordelijk voor de huisbereidingen. Het opstellen van medicatieschema’s, het nagaan van interacties van geneesmiddelen en de begeleiding van patiënten wat betreft hun geneesmiddelengebruik krijgen haar speciale aandacht. Daarnaast begeleidt zij deskundig en met overgave al onze stagiairs.

An Heykants

An Heykants

Farmaceutisch technisch assistente

An behaalde haar diploma van farmaceutisch technisch assistente aan het instituut Rozenberg S.O. te Mol. Ze kwam in dienst in 2007. Ze ontpopte zich als een toegewijde, bekwame medewerker die samen met Els verantwoordelijk is voor de bestellingen, stockcontrole en gans de merchandising van de apotheek. Door haar vriendelijkheid en haar grote interesse voor ons vak, heeft zij in de loop der jaren veel waardering en vertrouwen opgebouwd bij de patiënten.

Hilde Ottevaere

Hilde Ottevaere

apotheker

In 1998 studeerde Hilde af als apotheker aan de UGent. Na verscheidene jaren in Beerse te hebben gewerkt, kwam ze in 2010 het team in Turnhout vervoegen.
Als verwoed loper verdiept ze zich graag in voedingssupplementen voor sporters en staat ze klaar voor advies hieromtrent. Magistrale bereidingen, updaten van medicatieschema's en patiënten voorzien van info rond hun medicatie behoren eveneens tot haar takenpakket.

Liesbeth Van Pelt

Liesbeth Van Pelt

apotheker

In 2013 studeerde Liesbeth af aan de universiteit van Leuven. Na een aantal jaren ervaring in andere officina apotheken, keert ze nu terug naar haar stageplaats in Turnhout. Voor een luisterend oor kan je steeds bij haar terecht. Klantvriendelijkheid, goed advies en een degelijke therapieopvolging zijn voor haar zeer belangrijk. Als jonge mama probeert ze steeds aangepast advies te geven voor alle babyproducten.

Lise Buyens

Lise Buyens

apotheker

Lise behaalde haar diploma van officina-apotheker aan de Universiteit van Antwerpen in 2023. Na enkele maanden werken in haar stage-apotheek kwam ze ons team versterken in Oud-Turnhout. Als pas afgestudeerde apotheker heeft ze een grote geneesmiddelenkennis waardoor deskundig advies omtrent verantwoord geneesmiddelengebruik verzekerd is. In het labo maakt ze met de nodige precisie heel wat bereidingen. Lise werkt fulltime en zorgt met veel enthousiasme zo mee voor de continuïteit en goede opvolging van het dagelijks gebeuren binnen de apotheek.