Thuislevering

Aa.Pharma levert nu ook bij je thuis!

Soms lukt het niet om zelf naar de apotheek te gaan. We helpen u dan graag verder door uw medicatie en andere gezondheidsproducten thuis te bezorgen. We bieden u dezelfde service als in de apotheek, daarom werken we vanaf nu ook als ‘aan-huis-apotheker’!

Een apotheker of apotheekassistent verzorgt de levering!

Als 'aan-huis-apotheker' willen wij niet zo maar een online apotheek zijn. De bezorging van geneesmiddelen aan huis is niet hetzelfde als de levering van een pizza of een pakje van een webshop. Bij medicatie en gezondheidsproducten hoort persoonlijk advies. Daarom zal een apotheker of apotheekassistent uit één van onze Aa.Pharma apotheken de medicatie bij u thuis leveren. Zo garanderen wij u aangepast advies en antwoord op uw vragen met respect voor uw privacy.

Hoe kan ik bestellen?

U kan bestellen via onze webshop, mail, whatsapp, telefoon of uiteraard in de apotheek. Vermeld steeds uw contactgegevens zodat we u kunnen bereiken indien nodig.

Wanneer wordt er geleverd?

We leveren tussen 16u en 19u. Voor de bestellingen van maandag tot donderdag staan we de volgende dag aan uw deur. Voor de bestellingen op vrijdag en zaterdagvoormiddag volgt de levering op maandag.

Kan ik ook medicatie op voorschrift bestellen?

Ja, bij medicatie op voorschrift vragen we u of uw mandataris om langs te komen in de apotheek met het voorschrift. We moeten immers over het voorschrift beschikken voor we kunnen leveren. Indien dit niet mogelijk is, kunnen elektronische voorschriften via de website of app veilig worden doorgezonden.

Krijg ik een bevestiging?

Ja, zodra uw bestelling binnenkomt, antwoorden we u zo snel mogelijk. Zodra uw levering is ingepland, krijgt u een bevestiging via mail of sms. Moest u onverwacht afwezig zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we een ander levermoment kunnen afspreken.

Hoe moet ik betalen?

U betaalt vooraf, via onze webshop (vanaf september 2021) of Payconiq. Als dat niet mogelijk is, dan kan u steeds met uw betaalkaart bij aflevering betalen. Cash is niet mogelijk.

Hoeveel kost het?

Bij een bestelling van meer dan €39 is de 'aan-huis-apotheker' gratis. Onder de €39 betaalt u €5.

Moet er iemand aanwezig zijn?

Ja, we willen de medicatie immers met de nodige zorg en het nodige advies afleveren. Bent u niet aanwezig op de afgesproken dag, dan nemen we het pakje mee terug naar de apotheek. U kan uw pakje dan in de apotheek komen afhalen of een nieuwe afspraak maken om het aan huis te laten leveren. Wanneer u verkiest om het opnieuw aan huis te laten leveren, rekenen we €5 administratiekosten aan.

Waar leveren jullie?

We leveren in Oud-Turnhout en Turnhout. Woont u in een andere gemeente? Neem dan contact op en wij bekijken wat mogelijk is.