Opleidingsmiddag met verpleegkundigen - Vrijdag 28 april

Wij organiseren op vrijdag 28 april 2023 een opleiding over wondzorg in samenwerking met Hartmann en verzorgd door Wondkompas - een bedrijf gespecialiseerd in opleidingen over wondzorg.

 

De opleiding vindt plaats op  in onze zaal de Rotonde bij onze apotheek in Oud-Turnhout. Elke thuisverpleegkundige is van harte welkom vanaf 12u om te genieten van een broodje en al een gezellige babbel te slaan. De opleiding starten we stipt om 13u.

Het thema van deze geaccrediteerde opleiding is:

DE BEHANDELING VAN DECUBITUS IN DE THUISZORG”.

De basisprincipes van preventie tot behandeling, afhankelijk van het stadium van de decubitus, zullen aan bod komen.

Ook zullen we ons nieuw concept Providom voorstellen. Door deze nieuwe samenwerking met Hartmann kunnen wij fungeren als groothandel voor verpleegkundigen wat betreft hun verbanden en wondzorgproducten, maar dan wel met de persoonlijke aanpak die jullie van ons gewend zijn.

Naast de opleiding, voorzien we ook ruimte voor een gezellige babbel om elkaar zo wat beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. We moedigen u aan om deze uitnodiging door te sturen naar zoveel mogelijk collega's die mogelijk geïnteresseerd kunnen zijn.

Om een goede organisatie te garanderen, vragen wij u vriendelijk om u vóór maandag 17 april in te schrijven bij voorkeur via deze link. Email, telefoon of mondeling in de apotheek kan ook. Gelieve ook even aan te geven of u graag mee geniet van de broodjesmaaltijd die wij voorzien.

Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen op deze boeiende opleiding.

img