CENT PUR CENT , Workshop time!

De naam zegt het zelf. Cent Pur Cent staat voor natuurlijke, pure, minerale en gezonde make-up. De Cent Pur Cent poeders bestaan immers uit de meest pure en natuurlijke mineralen.  Er wordt over gewaakt dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn en van gecertificeerde organisaties afkomstig zijn. Om deze kwaliteit te garanderen worden de grondstoffen uitvoerig getest, maar natuurlijk NIET op dieren. We houden dus van mens én dier.

Kort samengevat: wij vinden dat elke vrouw zich HIPHEALTHY en HAPPY in haar vel moet voelen.

Make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

Er staat nog 1 workshop en 1 demodag gepland. Inschrijven kan nu al en de plaatsen zijn beperkt. Dus aarzel niet en schrijf je snel in via deze link 

Woensdag 14 juni bij Aa.Pharma Turnhout DEMODAG

img
img