CENT PUR CENT , Workshop time!

In juni staan er 2 workshop en 1 demodag van Cent pur cent gepland. De inschrijvingen zijn al volop bezig en de plaatsen zijn beperkt. Dus aarzel niet en schrijf je snel in via deze link  Is vanaf heden ook te verkrijgen in Oud-Turnhout. 

De naam zegt het zelf. Cent Pur Cent staat voor natuurlijke, pure, minerale en gezonde make-up. De Cent Pur Cent poeders bestaan immers uit de meest pure en natuurlijke mineralen.  Er wordt over gewaakt dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn en van gecertificeerde organisaties afkomstig zijn. Om deze kwaliteit te garanderen worden de grondstoffen uitvoerig getest, maar natuurlijk NIET op dieren. We houden dus van mens én dier.

Kort samengevat: wij vinden dat elke vrouw zich HIPHEALTHY en HAPPY in haar vel moet voelen.

Make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

 

img
img