Extra CORONA maatregelen

Na de drastische maatregelen die onze regering nam om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, willen we vragen om samen met ons rationeel om te gaan met de situatie. Niet enkel om onszelf, maar ook om anderen te beschermen. Wij komen dagelijks in contact met een grote groep kwetsbare risicopersonen.

Daarom willen we vragen om:
✔️zoveel mogelijk met de bankkaart te betalen
✔️ Aandacht te besteden aan de handhygiëne. Dit wil zeggen handen regelmatig wassen en wanneer dit niet mogelijk is alcoholgel te gebruiken.
✔️voldoende afstand te bewaren aan de toonbank en tussen mekaar

Als je je ziek voelt (koorts, hoesten, keelpijn, verkouden,..) kom dan in de mate van het mogelijke niet zelf naar de apotheek, maar vraag iemand om voor jou langs te komen. In geval van nood kan je altijd met ons contact opnemen en zoeken we samen naar een oplossing.

Coronavirus of niet, wij doen steeds onze uiterste best om jullie zo goed mogelijk verder te helpen.

Wij danken jullie alvast voor alle begrip!

Het Aa.Parma team!

img